Gyerekekkel és háziállatokkal rendelkező családként mit kell keresnünk, amikor laminált padlót vásárolunk?

A laminált padló AC besorolása olyan szempont, amelyet érdemes megnézni. Számos olyan típussal találkozhatunk, amelyek AC minősítést kínálnak, amely ajánlott nagy forgalomú területekre, sőt kereskedelmi területeken is. Az általános lakossági használatra legalább AC3 besorolású padló lenne legmegfelelőbb. Ha azonban nagy háziállatok és gyerekek vannak, akik könnyen kárt okozhatnak a lakásokban, érdemes megfontolni az AC4 besorolású padlót. Az AC4 besorolású padlók általános kereskedelmi használatra vannak osztályozva, például olyan területen és üzletekben, ahol sok az ügyfelek forgalma. Ez a kissé magasabb osztályzat általában hosszabb garanciával is jár, mivel biztos lehet benne, hogy jó minőségű terméket vásárol.
Olvassa el figyelmesen a jótállást és előzze meg a lehetséges problémát.Illetve ha nem akarja rövid idő alatt felszedni vagy kicserélni padlóját, mert elhasználódott, akkor fontolja meg azt a típust, amely hosszabb élettartamra garantál lakossági garanciát. A laminált padló egy befektetés otthona számára, amelyet évekig élvezhet.

Van tippjei a laminált padló tisztításához?

A laminált padlóról ismert, hogy kevés karbantartást igényel és könnyen tisztítható. A padló karbantartásához elegendő egy gyors söprés vagy könnyű mosás. A padló felmosásához használjon víz és ecet meleg vizes oldatát. (Kevéske ecet és sok meleg víz.) Ez a természetes módszer megöli a baktériumokat és a penészgombákat, természetes friss, tiszta komfort érzetet biztosít otthonának.

Mennyiextra padlót kell beszerezni új padló vásárlásakor?

Normál helyiségekben az aranyszabály az 5% extra padlóanyag megvásárlása a sérült deszkák, a helytelen vágások és hasonlók miatt. Konyhai felszerelésekhez és laminált burkolólapok felszerelésekor akár 10% -ot is meg kell rendelni, mivel a padló vízszivárgás vagy más baleset következtében kialakuló sérülések miatt.

Leave Comment