Jelenleg Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun és Pest megyében elérhető a szolgáltatásunk. Mindent megteszünk, hogy rövid időn belül az egész ország területén dolgozhassunk.
A következő lépés az időpont foglalás. A Techomes naptárban kiválaszthatod mikor szeretnéd, hogy letegyük az új padlódat. Az időpontot visszaigazoljuk és felvesszük veled a kapcsolatot.
A munka megkezdése napján a teljes munkadíj 20%-át kérjük el előlegként. A munka befejezésével pedig a teljes összeget. A fizetés módját kiválaszthatod, legyen átutalás vagy készpénzes fizetés, a számlát online küldjük.
Mindent megteszünk, hogy ez ne forduljon elő. Ha mégis elégedetlen vagy a szolgáltatásunkkal, kijavítjuk a hibánkat és garanciát vállalunk az elvégzett munkánkért. Cégünk építés felelősségbiztosítással rendelkezik károkozás esetén.
Előfordulhat, hogy a helyszíni körülmények megtekintésénél jelezni fogjuk, hogy a munka hossza a kalkulált napoktól eltérhet. A kivitelezés során folyamatosan kapcsolatban vagyunk veled és az esetleges új információról első kézben fogsz értesülni, ami lehetőséged ad a további egyeztetésre.
Cégünk csak is kivitelezéssel foglalkozik, de nagyon jó kapcsolatot ápolunk padló szaküzletekkel és bármikor tudunk ajánlani számodra partner üzleteinket és szívesen nyújtunk szakmai segítséget.